• Indhold

Politikere kritiserer samarbejdspolitikken

 
Politikere kritiserer samarbejdspolitikken

Se filmen
åbner i nyt vindue. Ved problemer se hjælp.

Om kilden
Samarbejdspolitikken med tyskerne, som den daværende stats- og udenrigsminister Erik Scavenius stod i spidsen for under besættelsens første år, bliver mere og mere kritiseret. Senest af statsminister Anders Fogh Rasmussen. Martin Krasnik har spurgt udenrigsminister Per Stig Møller, hvad han ville have gjort, hvis han havde befundet sig i Scavenius' sko.

14:55

Politikere kritiserer samarbejdspolitikken. (2004)

Efter aftale med DR

 
Hjælp til at se film

Hent en Windows Media Player© hvis der ikke er installeret software til visning af Media-filer. Den kan hentes gratis; men siden er på engelsk.

Hvis der ikke sker noget, når man klikke på linket Se filmen, kan det skyldes at blokering af pop-up vinduer er aktiveret.

I nyere versioner af Internet Explorer kan man give adgang til pop-up vinduer fra www.dril.dk på denne måde:
1. Vælg menuen "Funktioner" og derefter punktet "Indstilling for blokering af pop-up vinduer".
2. I feltet "Adressen på webstedet, der skal tillades" skal du skrive: www.dril.dk
3. Klik på knappen "Tilføj"
4. Klik på Luk-knappen i vinduet
Lignede muligheder findes i andre browsere.

Har man en ældre browser, der ikke giver mulighed for at blokere pop-up vinduer, sker det måske i stedet gennem en værktøjslinje man har installeret i sin browser.
Som eksempler på populære værkstøjslinjer, der også giver denne mulighed kan nævnes Google Toolbar, MSN Toolbar og Yahoo Toolbar. Også her kan pop-up blokeringen slås helt eller delvist fra, mens man arbejder med Befrielsen 1945.

Hvis man vil undgå at ændre indstillinger kan man forsøge at holde tasten Ctrl nedtrykket samtidigt med at man klikker på Se filmen. Denne metode virker dog kun i Internet Explorer.

 
 
Andre kilder
 
 
 
 
 
 
 
Revision: 03/03 2005. www.befrielsen1945.dk © 2005. • Bund